اگر قصد دارید برای عکاسی در هوای سرد و برفی اقدام کنید لازم است به نکات متعددی توجه داشته باشید. قبل از هر چیز در عکاسی صنعتی به خاطر داشته باشید که سرمای این روزها می تواند در مدت زمان کوتاهی موجب سرمازدگی انگشتان دست شما بشود. بنابراین اگر قصد عکس برداری در روزهای سرد و برفی را دارید علاوه بر لباس مناسب از سلامت وسیله نقلیه خود نیز اطمینان حاصل نمایید.
محافظت از باتری دوربین :
پیش از عکاسی صنعتی توجه داشته باشید که باطری دوربین ها به سرما حساس هستند. برودت هوا موجب موجب افت کارآیی باتری ها می شود و سرعت دشارژ شدن باتری را به شدت افزایش می دهد.
بنابراین به هیچ عنوان برای عکاسی در هوای برفی با یک باطری نباشید.
حتما با خودتان باطری یدکی همراه داشته باشید و مطمئن بشوید که تمام باطری ها به طور کامل شارژ شده باشند.
تجهیزات مناسب :
حتما یک کیف یا کوله پشتی مناسب با خود همراه داشته باشید. همراه داشتن یک کیف برای عکاسی صنعتی در هوای سرد، از تجهیزات شما محافظت می کند. کیف های دوربین مناسب، دارای ضربه گیرهای قوی هستند که سرتاسر فضای کیف را مورد محافظت قرار می دهند. این ضربه گیرها همچنین می توانند بهعنوان عایق حرارتی در برابر تجهیزات عمل کنند. همچنین توجه داشته باشید که در هوای سرد و برفی، احتمال لیز خوردن و افتادن کیف و تجهیزات وجود دارد.
هوای سرد و برفی معمولا تمیزتر از هوای گرم است.
زمانی که درباره ی وارونگی هوا در زمستان صحبت می شود، منظور از هوای آلوده هوای غلیظ می باشد که احتمالا موجب کاهش کنتراست و افزایش مه غلیظ در عکس ها می گردد.
پس از عکاسی صنعتی توجه کنید که در فتوشاپ یک ابزار جدید با عنوان (مهزدا) اضافه شده است که دقیقا به همین منظور طراحی شده تا بتوانید مه یا هوای آلوده موجود در تصویر را حذف نمایید.
نورسنجی در هوای برفی :
پیش از عکاسی صنعتی این نکته را مدنظر داشته باشید که نورسنجی در محیطهای برفی کار ساده ای نیست و فضاهای برفی به سادگی می توانند نورسنج دوربین را به خطابیندازند. به همین دلیل معمولا تصاویری که در محیط های سرشار از برف گرفته میشود خیلی روشن یا خیلی تیره می شوند. یک راهکار ساده این است که دوربین را در وضعیت Bracketing قرار دهید تا هر دفعه که عکسی میگیرید، دوربین سه مرتبه پشت سرهم با سه نوردهی گوناگون عکس بگیرد. با این روش به جز عکس اولی که می گیرید، یک نسخه تیره تر و یک نسخه روشن تر از عکس اول را هم در اختیار دارید.
بهتر است با فایل خام عکس بگیرید. تصاویری که در شرایط نامساعد جوی گرفته می شود معمولا بیشتر از تصاویر عادی به ویرایش نیاز دارند. گاهی اوقات پس از عکاسی صنعتی لازم است بخش هایی از عکس را روشن تر یا تیره تر کنید و داشتن فایل خام کمک می کند تا نتیجه بهتری در اختیار داشته باشید. توصیه می شود نورسنجی تصویر را براساس روشن ترین نقطه موجود در تصویر انجام دهید.
منظور این است که تلاش کنید روشن ترین نقطه تصویر کاملا به رنگ سفید باشد و در هیستوگرام اخطار Highlight Warning مشاهده نشود. زیرا اگر نقاط سفید داخل تصویر پیغام برق زدگی را نمایش بدهند، بازیابی تصویر در نرم افزار بسیار مشکل است.
امیدواریم که مطالب فوق برای شما مفید واقع شود،همچنین در آژانس تبلیغاتی پالس دیزاین می توانید مطالب دیگر ما که شامل: اصول عکاسی در هوای ابری، پارامترهای ضروری برای موفقیت در عکاسی صنعتی ، راهکارهایی برای ایجاد عمق در عکس ها ، استفاده از المان های شفاف در عکاسی و راهکارهای پس زمینه مناسب در عکاسی ماکرو … می باشد را مطالعه نمایید.